WERK MET MIJ

Commit to yourself
and become who
you truly are.

Steeds verder verwijderd raken van jezelf en de terugweg niet meer kunnen vinden. Ik weet hoe je je voelt. Op dat punt waar jij nu staat daar heb ik ook gestaan. Het is heel belangrijk dat je stopt met het aanpassen van jezelf en de beste versie van jezelf willen worden, maar dat je vanaf nu echt naar binnen gaat keren om helemaal jezelf te kunnen zijn. Want alleen zo kun je happy en krachtig zijn en kun je gaan leven vanuit jouw volste potentie.

Ik kan je daarbij helpen!

WERK MET MIJ

Commit to yourself
and become who
you truly are.

IK KAN JE HELPEN MET.. 

 

In de online courses van JAIA gaan we samen met een groep vrouwen intensief aan de slag.  Het werken in een (online) groep kan heel motiverend en krachtig zijn. Bij elke course werk je zelf de modules door en ondersteun ik je in groepscoachingssessies. 

 DE ONLINE
COURSES

 

Soms is het fijn om 1:1 met iemand aan de slag te gaan die je begrijpt. Met iemand die (gedeeltelijk) hetzelfde als jij heeft doorgemaakt. Daarom is het ook mogelijk om in 1:1 coaching en/of healingssessies met mij aan de slag te gaan. 

COACHING &
HEALINGSSESSIE

 

 

 

De BECOMING ME Retreat is er om jou  weer helemaal terug bij jezelf te brengen. Op een prachtige plek in de natuur werk je aan het herstellen van de diepe verbinding met jezelf. 

JAIA – BECOMING ME
RETREAT

 DE ONLINE
COURSES

COACHING &
HEALINGSSESSIE

JAIA – BECOMING ME
RETREAT

WAT ANDEREN ZEGGEN

 

” Zoeken, zoeken, zoeken. Dat is hoe ik de afgelopen jaren zou omschrijven. Ik wist dat ik iets met mijn sensitiviteit moest, maar ik had geen idee hoe en/of met wie. Ik vond geen aansluiting of een passende training, totdat ik JAIA vond. #TOP #TOP #TOP!

WAT ANDEREN ZEGGEN

 

” De JUST AS I AM course zit echt onwijs goed in elkaar. Het is super inspirerend, ontzettend praktisch, uniek door de meditaties en yogalessen en de groepscoachingsessies die erbij zitten zijn meer dan waardevol.”

WAT ANDEREN ZEGGEN

 

“Ik kan het niet geloven maar ik ben na twee soulcoaching sessies al echt een ander mens. 
Of eigenlijk: Ik voel me nu al meer mezelf dan ooit!”

WAT ANDEREN ZEGGEN

 

” Ik heb eerlijk gezegd erg getwijfeld of ik aan de course zou starten. Ik heb al redelijk wat geprobeerd voor mijn sensitiviteit maar bleef nog tegen zoveel dingen aanlopen. Ik ben gestart en ein-de-lijk heb ik alle praktische tools gevonden die ik nodig had”.

JAIA - Become your true self  


Het healing platform voor de moderne sensitive femme.
Online courses, coachings, healingssessies en retreats ☾