Hi, ik ben Lorenza en welkom op mijn platform! JAIA staat voor: Just As I Am, want ik help sensitieve vrouwen zoals jij hun true nature te vinden en te leven volgens wie ze echt zijn.

Elke week tips in de podcast ↓

About

Programma

Coaching

Shop

Podcast

Self-care tools

De Essentials

Blog

Contact

Coaching & healingssessies

werk met mij.

Werken met mij. Het zal niet altijd makkelijk zijn. Het zal confronterend en gevoelig zijn, het zal bepaalde dingen bij je naar boven brengen, maar daardoor zal het juist ontzettend fijn en waardevol zijn. 

Ik ben er voor jou als je een vrouw bent die voelt dat ze meer uit haar leven kan halen, alleen nog niet weet hoe. Ik ben er voor jou als sensitieve vrouw die van haar gevoeligheid een echte super power wil maken. Ik ben er voor jou als je je pure zelf wilt ontdekken, zodat je helemaal jezelf kunt zijn, zonder overtuigingen – mechanismes of andere patronen die je klein houden. Ik ben er voor jou als je voor eens en voor altijd af wilt rekenen met je burn-out, eetstoornis, depressie of waar je ook mee worstelt, omdat we de onderliggende lagen gaan onderzoeken. Ik ben er voor sensitive femme’s, zoals jij en ik, die ready zijn om naar binnen te keren om opzoek te gaan naar hun true nature. 

We veranderen allemaal. Wij zijn namelijk met onze persoonlijkheid een reflectie van de wereld om ons heen. De wereld die beweegt en waarin wij mee bewegen. De wereld die verandert en waarin wij mee veranderen. 

Het kan alleen zo zijn dat je in dit proces, in jouw leven, steeds verder verwijderd raakt van jezelf om verschillende redenen. Je komt dan vast te zitten in jouw proces door innerlijke blokkades of patronen die niet goed voor je zijn. Het kan ook zijn dat je bepaalde kanten in jezelf onderdrukt omdat je bijvoorbeeld niet met je sensitiviteit om kunt gaan. Hierdoor kun je geen verbinding maken met jouw true nature en kun je niet in je sensitieve kracht gaan staan. 

Dat betekent niet dat er iets mis met je is. Het betekent alleen dat je (in meer of mindere mate) verwijderd bent geraakt van jezelf en dat je waarschijnlijk de terugweg niet meer kunt vinden. Ik kan je helpen om die terugweg weer te vinden en om de verbinding met jezelf sterker te maken dan dat hij ooit is geweest. 

 

 

HEB JE..

 • Het gevoel dat je vastzit?
 • Veel last van je hooggevoeligheid en weet je niet meer hoe je hiermee om kunt gaan?
 • Het gevoel dat je anders bent en begrijp je jezelf niet zo goed?
 • Blokkades, angsten, overtuigingen en gedachten die je beperken en klein houden?
 • Veel moeite met het aangeven van grenzen en het maken van keuzes? 
 • Veel goedkeuring nodig van anderen mensen uit jouw omgeving?
 • Het idee dat je energetische blokkades hebt en heb je geen idee hoe je daarvan af kunt komen? 
 • Last van onzekerheid, een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen?
 • Moeite om met emoties om te gaan? 
 • Moeite om bij jezelf te blijven in contact met anderen? 
 • Geen idee wie je eigenlijk bent, wat jouw identiteit nu echt kenmerkt en wat jou bijzonder en uniek maakt? 
 • Moeite om jezelf echt voeding (in de breedste zin van het woord), voldoening en ontspanning te geven? 
 • Geen verbinding meer met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid? 
 • Problemen met eten omdat je het gebruikt om niet te voelen, dingen in jezelf te onderdrukken of jezelf klein te houden? etc. 
 • Geen idee wat jouw life purpose is en wat voor richting je op wilt met je leven?
 • Het verlangen om te weten waar jouw kracht ligt en om te leren hoe je jouw unieke kwaliteiten op een positieve manier in kunt zetten?
 • Een interesse in yoga, meditatie, spiritualiteit, mindfulness en/of bewustzijnswerk?

Heb je op meerdere van bovenstaande vragen ja kunnen antwoorden? Dan kan ik je helpen! 

Dit zijn de Mogelijkheden

We zijn allemaal anders en dus hebben we ook allemaal iets anders nodig. Om je een voorbeeld te geven van waar ik je bij kan helpen heb ik hieronder drie voorbeelden uitgeschreven van coaching & healingstrajecten die mogelijk zijn. Een mix hiervan is ook mogelijk, of iets anders, als dat passender is voor jou. We voelen samen in wat bij jou past, maken samen een stappenplan en bespreken wat jij nodig hebt om te groeien en om in je kracht te gaan staan. 

 

SENSITIVE STRENGHTENING

Ik kan je helpen om van je hooggevoeligheid (HSP) een kracht te maken. Niet door bepaalde delen van jezelf te onderdrukken, of door manieren te bedenken die een ‘tijdelijke’ oplossing zijn, maar door deze inner power voor je te laten werken!  Ik geloof er namelijk niet in dat je met je hooggevoeligheid ‘moet leren leven’. Jouw sensitiviteit is jouw kracht, het is iets wat ontzettend waardevol kan zijn! 

 

FEEL YOUR 
TRUE SELF

Voelen, het is iets dat we vaak lastig vinden. En tegelijkertijd is dit iets wat we als sensitive femme juist heel goed kunnen. Juist omdat we dat van nature goed kunnen en hier niet mee om hebben leren gaan, blokkeren we onbewust ons gevoel en onze emoties. Dat betekent niet dat onze emoties en gevoelens er niet zijn. Het betekent dat ze onbewust in jouw systeem zitten en geen ruimte en aandacht krijgen, met als gevolg dat ze je of overvallen of je verwijderd raakt van jezelf. Het weer contact maken met je gevoel is de KEY onder heel veel problemen. 

 

LIVE YOUR LIFE
PURPOSE

Ik geloof erin dat we allemaal hier op aarde zijn met een bepaalde missie. Een life purpose die ons leven verdieping geeft. Soms is die life purpose heel vanzelfsprekend, maar het kan ook zijn dat je geen idee hebt en er al langere tijd naar opzoek bent. Je life purpose vinden is één, maar hem echt na gaan leven en je dromen waarmaken is nog een hele andere uitdaging. Ik help je om te onderzoeken wat jouw life purpose is en ik help je om concrete stappen te maken zodat je jouw missie en droom na kunt gaan leven. 

Pranic Healing, hsp coaching,
life coaching &intuitive coaching

Wat kun je verwachten?

 

Ik help je niet door puur en alleen met je te praten, want dat heb je waarschijnlijk al genoeg gedaan. We praten zeker ook, maar daarnaast laat ik je jouw true nature weer ervaren door middel van energy healing, speciaal voor jou gemaakte meditaties en diepe visualisaties, yoga oefeningen, mindset shifts, ademtechnieken, schrijfoefeningen, het loslaten van dat wat je niet meer nodig hebt, je in verbinding te brengen met je intuitie en innerlijke wijsheid en door je te helpen vertrouwen op te bouwen in jezelf en je inner power. Zodat je vanuit zelf liefde ja kunt zeggen tegen jezelf. Tegen je diepere zelf, jouw sensitieve true nature. 

Ik werk niet met iedereen. Ik werk vooral met vrouwen die ervoor open staan om naar binnen te keren, om echt in hun kracht te gaan staan en die hun sensitieve super power op een positieve manier in willen zetten. 

Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook kan helpen bij gezondheid/psychische klachten. Ik help onder anderen vrouwen die: 

 • Veel last ervaren door hun hooggevoeligheid en daardoor niet goed in hun vel zitten. 
 • Klachten hebben of herstellende zijn van een burn-out. 
 • Depressieve klachten hebben. 
 • Te maken hebben met eetproblematiek. 

Herken jij je in bovenstaande? Ik kan je helpen, maar ik ben GEEN therapeut. Mijn sessies mogen niet gezien worden als vervanging voor je reguliere behandeling. Klik HIER voor meer informatie omtrent psychische klachten en de sessies.  

DE JOURNEYs & hoe het werkt

 

Een coach & healingtraject bestaat uit 3, 6 of 9 sessies. We beginnen met een intentie sessie. Als we dan een goede klik hebben kijken we welke journey het beste bij je past. Aan de hand daarvan maak ik een plan voor hoe we de sessies in kunnen steken. Dit plan mail ik naar je zodat je kunt voelen of dit voor jou een fijn uitgangspunt voor de sessies gaat zijn. Dit werkt heel fijn omdat we zo in de eerste sessie gelijk aan de slag kunnen gaan! 

We spreken elkaar elke 2 weken. Op deze manier kun je gefocust blijven en stappen maken. 

De sessies vinden allemaal via Skype, FaceTime of Whatsapp video bellen plaats. Zo kun je lekker vanuit je eigen fijne plek aan je innerlijke groei werken en hoef je niet naar mij toe te reizen. 

Ongeveer 1,5/2 maanden na de laatste sessie plannen we een nagesprek in. Hierin bespreken we hoe het gaat, kijken we waar je op dat moment staat en welke stappen je hebt kunnen maken. 

journey 1.
3 sessies

 

 • Gratis intentie sessie (20 min)
 • 3 sessies (60-75 min)
 • Email support tussen de sessies in  

PRIJS. € 375,-
incl. btw
* Prijs per sessie €125,-

  

journey 2. 
6 sessies

 

 • Gratis intentie sessie (20 min)
 • 6 sessies (60-75 min)
 • Email support tussen de sessies in

PRIJS. € 720,-
incl. btw
*Prijs per sessie €120,00

  

MEEST GEKOZEN OPTIE

Journey 3.
9 sessies 

 • Gratis intentie sessie (20 min)
 • 9 sessies (60-75 min)
 • Email support tussen de sessies in 
 • Gratis 10e sessie cadeau 
 • Gratis ebook uit de webshop naar keuze cadeau

PRIJS. € 1080,-
incl. btw
*Prijs per sessie 120,-

  

* Een losse sessie van 75-90 min is mogelijk voor €147,- incl. btw.

Heb je interesse om met mij samen te werken?
PLAN JE GRATIs INTENTIE SESSIE

Voordat we samen aan de slag gaan plannen we eerst een gratis intentie sessie in. In deze sessie maken we kennis met elkaar en voelen we of we een klik hebben. We zoemen in op jouw situatie, kijken naar waar je op dit moment in je proces staat en bespreken wat je nodig hebt om te groeien en om in je kracht te gaan staan. In de sessie kijken we of – en zo ja – hoe ik je kan helpen. Meldt je via de knop hieronder aan dan plannen we eerst samen een intentie sessie in. 

OVER MIJ.  
Ik ben Lorenza, de founder van JAIA. Ik ben HSP coach, life coach, intuitive coach en Pranic healer. Wil je meer weten over mij? Lees dan hier mijn verhaal.

 

ERVARINGEN

 

Ik heb heel veel gehad aan de soulsessies van Lorenza. Ik weet al een aantal jaren dat ik hooggevoelig ben en door de jaren heen veel verdieping gezocht. Ik kreeg het voor mijn gevoel alleen niet omgezet in een kracht en bleef het meer als last ervaren.
Door de fijne coachsessies voelde het ineens alsof de verdieping van de afgelopen jaren ineens viel en voelde ik de kracht om echt mezelf te mogen zijn en mijn eigen pad en intuitie te gaan volgen.  Lorenza voelt heel goed aan waar je staat in je proces en hoe ze je verder kan helpen. Wat ik zelf soms niet om kon zetten in woorden, maakte Lorenza inzichtelijk voor me. In een paar sessies heb ik enorme stappen kunnen zetten. Lorenza creeerde een hele fijne sfeer tijdens de sessies en gaf me echt het gevoel dat ze me begreep, heel bijzonder!” 

– KYRA

ERVARINGEN

 

” Ik heb een coachingsessie met Lorenza gewonnen, echt super leuk. Ik vond het wel een beetje spannend, maar het voelde meteen heel vertrouwd om met Lorenza te praten.

We hebben een leuk gesprek gehad, ik voelde echt de ruimte om van alles te vertellen over mezelf, terwijl ik daar gewoonlijk niet zo goed in ben. Lorenza heeft me dingen uitgelegd en hele praktische tips gegeven waar ik meteen mee aan de slag kan. Ook heeft ze me gewezen op onderprikkeling, wat een eye opener! Ik vond het een fijne ervaring om met Lorenza te praten.

– ANNELEEN

ERVARINGEN.

 

“Lorenza is super krachtig, maar tegelijkertijd zo lief en doorvoelend. Ze begrijpt me echt oprecht heel erg goed. Ze kon voelen waar de blokkades in mijn lichaam zaten, heeft me geholpen om deze los te laten en ze heeft me geholpen om echt terug bij mijzelf te komen. Voor elke sensitieve vrouw: Investeer in jezelf. Je leven verandert er heel positief door!”

– JULIA

ERVARINGEN.

 

Lieve Lorenza, wat ben ik blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. In mijn grote zoektocht hoe te leren omgaan met mijn hoog gevoeligheid. Jouw fijne, zachte persoonlijkheid, kennis, ervaring en begrip ervaar ik echt als heel erg bijzonder. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou en had aan een paar woorden genoeg om uit te leggen waar ik mee worstel. De 1:1 soulsessie die wij samen hebben gedaan heeft mij enorm goed gedaan, inzichten gegeven en verder op weg geholpen. Je voelt zo goed aan waar dingen in zitten, luistert heel goed, neem echt de tijd, vraagt door en komt daarmee echt tot de kern. Wauw! De praktische tips en oefeningen die je me hebt gegeven naar aanleiding van onze sessie zijn echt heel erg waardevol voor mij en maken dat ik echt stappen zet. Deze sessie was voor mij echt een groot cadeau in vele opzichten en kan ik oprecht iedereen aanraden!” 

– DANIELLE

ERVARINGEN.

 

” Ik ben heel erg blij dat ik 6 sessies met Lorenza heb gehad. Elke sessie was een cadeau vol inzichten en doorbraak punten voor mijzelf.”

– JANNIE

ERVARINGEN.

 

“Ik kan het niet geloven maar ik ben na twee coaching sessies al echt een ander mens. Of eigenlijk: Ik voel me nu al meer mezelf dan ooit!”

– SORAYA

ERVARINGEN.

 

” Lorenza: Wat ben je een top vrouw. Doordat je zelf zoveel hebt meegemaakt kun je mij nu begeleiden en weet je precies waar ik het over heb. Ik had eigenlijk nooit woorden nodig om je iets uit te leggen. Hierdoor wist je precies wat ik nodig had en ben ik tot de kern van mijn (eet)problemen gekomen. Ik heb nu van mijn sensitiviteit mijn kracht gemaakt. Ik ben je zo dankbaar”.

– JIPP

Heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Wil je even overleggen?
Of heb je twijfels over iets? Stuur me een mail op: 

lorenza@jaia.life

Telefonisch contact is ook mogelijk. Stuur daarvoor eerst even een mail naar bovenstaande mail adres,
dan plannen we een momentje in om even contact te hebben. 

HET JAIA PLATFORM ☾

Contact: love@jaia.life