OWN YOUR SENSITIVITY – video course | JAIA

OWN YOUR
SENSITIVITY

VIDEO COURSE 

HERKEN JIJ DEZE VRAGEN? 

• Hoe accepteer ik mezelf zoals ik ben (met mijn HSP)? 

• Waarom voel ik me (soms) anders? 

• Hoe raak ik niet meer overprikkeld en hoe krijg ik meer energie? 

• Wat zijn mijn kwaliteiten en eigenschappen? Wat maakt mij mij?

• Hoe kan ik mijn hooggevoeligheid positief inzetten zonder er last van te hebben? 

• Hoe stop ik met het aanpassen van mezelf? Hoe kan ik echt mezelf zijn? 

En Wil je …

• Weten wat jouw sensitiviteit voor jou kan betekenen? 

• Leren hoe je sociaal gewoon jezelf kunt blijven?

• Je unieke sensitieve eigenschappen leren kennen en daarmee erachter komen wat echt bij je past en waar jouw kracht ligt?

• Ontdekken hoe je ook van jouw hooggevoeligheid  een kracht kunt maken? 

• Praktische tips en tools die je niet in de boeken vindt en die al behulpzaam zijn geweest voor vele anderen sensitive femme’s?

JA?

 Dan heb ik de OWN YOUR SENSITIVITY video course gemaakt voor jou! 

 

OVER DE  
OWN YOUR SENSITIVITY 
VIDEO COURSE

Wil jij ‘s avonds in bed liggen met een tevreden en gelukkig gevoel omdat je een stuk dichter bij jezelf bent gekomen? Omdat je jezelf eindelijk echt begrijpt?  

In de course ga ik je leren wat jouw sensitiviteit voor jou betekent en hoe je de lasten hiervan kunt ombuigen tot een kracht.

We zijn allemaal anders en hebben allemaal een unieke samenstelling van sensitieve eigenschappen gekregen. Het is heel belangrijk en waardevol om jouw unieke eigenschappen te leren kennen zodat je ze kunt gaan ontwikkelen tot een echte kracht. Hoe zonde zou het zijn als je van iets dat zo krachtig kan zijn last blijft ervaren? Hoe zonde zou het zijn als je deze unieke kwaliteiten in jezelf op de achtergrond houdt? 

Meldt je nu aan voor de video course! 

 

WAT SENSITIVE FEMME’S ZOALS JIJ ZEGGEN
OVER DE OWN YOUR SENSITIVITY VIDEO COURSE

“Ik vond de video course echt heel erg waardevol. Ik heb hem gelijk na de selftest gedaan omdat ik nu eindelijk een keer door wilde pakken en echt wat meer over mijn sensitiviteit wilde leren. Ik ben er veel mee opgeschoten, bedankt!”

– LISA

“Alles wat ik in de video course heb geleerd heb ik echt nog nooit eerder gelezen of gehoord en het heeft voor mij zoveel waarde toegevoegd. Eindelijk een keer praktische tips waar ik echt iets mee kan”. 

– LOTTE

“Ik heb de video course als heel fijn ervaren. Ik heb er echt heel veel tips en praktische leerpunten uit kunnen halen. Ik heb het gevoel dat ik mezelf echt beter heb leren kennen en dat ik nu ook weet wat ik met mijn sensitiviteit kan”.

– CAROLINA

“Eindelijk heb ik gekregen waar ik naar opzoek was. Eindelijk heb ik vertrouwen in het feit dat ik van mijn sensitiviteit een kracht kan maken. Zo waardevol”. 

– MANON

“Ik was altijd zoekende naar wie ik was en ik voelde me onzeker omdat ik me anders voelde. Nu begrijp ik waarom en ik heb nu ook voor het eerst duidelijk wat mij nou eigenlijk mij maakt. Zo fijn, dankjewel Lorenza”. 

– CHARLOTTE

“Mega praktische tools, super fijne begeleiding van Lorenza, geen info overload die ik al vaak heb gelezen, maar iets waar je echt iets mee kan. Ik vond Lorenza heel kundig en ze heeft me heel veel geleerd. Aanrader”. 

-LIENEKE

OWN YOUR SENSITIVITY
VIDEO COURSE

Wat je krijgt:

 • Direct toegang tot de video course
 • Ruim 1,5 uur aan video content
 • Praktische tips en oefeningen die je niet in de boeken leert en echt de verdieping in gaan
 • Begeleide intune oefeningen die jou veel duidelijkheid gaan geven
 • Toegang: levenslang

 

Na het kopen van je kaartje krijg je gelijk toegang tot de video course!  

NU VOOR MAAR:

  €59,-

  I AM HAPPY TO HELP!

  Heb je vragen over de course? Neem dan even contact op! 

  JAIA - Become your true self  


  Het healing platform voor de moderne sensitive femme.
  Online courses, coachings, healingssessies en retreats ☾