Start hier – gratis | JAIA

Start
hier samen met mij. 

 

Ik wil je heel graag helpen op jouw zoektocht naar helemaal jezelf zijn. Om jouw zoektocht zo fijn mogelijk te laten zijn!

Daarom deel ik hieronder een aantal gratis tools die jou daarbij kunnen gaan helpen. 

DOORLOOP DE
JAIA SELFTEST

 

Ik ontwikkelde speciaal voor jou een unieke selftest die je niet alleen helpt om te onderzoeken of je inderdaad hoogsensitief bent, maar je ook inzicht geeft in waar jouw unieke SUPER POWERS liggen! 

EMBRACE YOUR TROUBLE
MINI COURSE

 

In deze mini course help ik jou om met andere ogen te kijken naar de moeilijke periode in je leven die je nu misschien doormaakt of door hebt gemaakt. Je krijgt inzichten in dat wat jij nodig hebt om hieruit te komen en ik leg je uit hoe deze moeilijke periode mogelijk verband houdt met jouw sensitiviteit.  

OWN YOUR SENSITIVITY
MINI COURSE

Met de OWN YOUR SENSITIVITY mini course gaan we samen onderzoeken wat jouw sensitiviteit voor jou betekent. Als sensitieve vrouw zijn we namelijk allemaal anders en we hebben allemaal een unieke samenstelling van sensitieve eigenschappen gekregen. Die eigenschappen nodigen ons uit om ons te ontwikkelen, zodat we uiteindelijk heel krachtig in onze sensitiviteit kunnen zijn. 

Maak kans op een GRATIS 
EXCLUSIEVE 1:1 soulsessie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om echt helemaal zichzelf te kunnen zijn. Daarmee bedoel ik niet de beste versie van jezelf nastreven, maar leven vanuit je ware diepere zelf! Daarom kies ik elke maand 2 vrouwen uit die ik coach in een gratis (online) 1:1 soulsessie met mij. 

JAIA - Become your true self  


Het healing platform voor de moderne sensitive femme.
Online courses, coachings, healingssessies en retreats ☾