Hi, ik ben Lorenza en welkom op mijn platform! JAIA staat voor: Just As I Am, want ik help sensitieve vrouwen zoals jij hun true nature te vinden en te leven volgens wie ze echt zijn.

Elke week tips in de podcast ↓

About

Programma

Coaching

Shop

Podcast

Self-care tools

De Essentials

Blog

Contact

Wil jij jouw sensitieve super power vinden maar heb je geen idee hoe je dit kunt doen? En zou je het fijn vinden om met iemand te kunnen praten die je echt begrijpt?
Ik snap je heel goed. Want ik heb ook op het punt gestaan waar jij nu staat. 

Als je je hierin herkent, 
of gewoon echt behoefte hebt om die super power samen te vinden, dan wil ik je heel graag helpen!

EEN SOULCOACHING IS ER SPECIAAL VOOR JOU…

.. wanneer je je onbegrepen en onzeker voelt

.. wanneer je positiviteit en vertrouwen mist

.. wanneer je helemaal vastloopt in het proces om van je gevoeligheid een kracht te maken.

.. als je jezelf vaak afvraagt of het je ooit nog gaat lukken om gelukkig te zijn.

.. wanneer je al van alles hebt geprobeerd maar niets echt lijkt te werken.

.. als je je wanhopig, somber en ongelukkig voelt

.. als je niet weet hoe je bepaalde patronen kunt doorbreken die jou ervan weerhouden om in je kracht te gaan staan

 

Hi, Ik ben Lorenza! De founder van JAIA & hsp coach. 
Ik help jou als sensitive femme om je sensitiviteit te ontwikkelen tot een super power! Ik kijk er heel erg naar uit om je te ontmoeten!
Wil je alvast meer weten over mij? Hier lees je mijn verhaal.

 

DE SINGLE
SOULCOACHING 

De single soulcoaching is er voor jou als je behoeften hebt aan een luisterend oor en iemand die met je meedenkt. Iemand die jou echt begrijpt.  In de sessie denk, voel en kijk ik met je mee. Je geeft vooraf aan de sessie aan welk onderwerp je graag wilt bespreken tijdens de soulcoaching.  

 

 

10 minuten gratis kennismakingscall –
1 sessie van 75 minuten –
Binnen een week jouw gesprek ingepland –
Ook in het weekend mogelijk –

1x mail contact en coaching na de sessie –

Thema’s voor de sessie kunnen o.a. zijn:
Wat kan ik in mijn situatie het beste doen –
Hoe maak ik van mijn sensitiviteit – meer mijn kracht?  
Eetproblemen en sensitiviteit –
Een burnout en sensitiviteit –
Een depressie en sensitiviteit –
Hoe bouw ik meer zelfliefde op –
Je soul purpose vinden en je –
dromen waarmaken       

Of gewoon een fijn gesprek en een  luisterend oor die je echt begrijpt. 

De sessie zal plaats vinden  via  
Skype/Facetime/ whats app video call. Soms kan de coaching ook in Rotterdam plaatsvinden. Dit stemmen we van te voren af.  

  

PRIJS. €  127,- 

 

DE HEALING SOULCOACHINGS 

De healing soulcoachings zijn er voor jou als je vast loopt en tips en tools nodig hebt om verder te komen in jouw proces. In de coachingsessies gaan we kijken naar wat je los kunt laten, hoe je verder kunt groeien en hoe je jouw sensitieve kracht kunt ontwikkelen. Samen bespreken we wat je met de sessies wilt bereiken en aan de hand daarvan delen we de sessies in. De sessies kunnen over een specifiek voor jou belangrijk thema gaan of over hoe je in het algemeen beter met je sensitiviteit om kunt gaan. 

 

10 minuten gratis  kennismakingscall –
20 minuten voorgesprek –
4 sessies van 75 minuten (8 weeks traject) –
sessie 1x per 2 weken tenzij anders – besproken 

Ook in het weekend mogelijk –
Wekelijks mail ondersteuning tijdens – traject 


EXTRA OPTIES 

Speciaal voor jou samengesteld ebook- met  stappenplan voor na de coaching €37,-
//
Recap coachingsessie na het traject
voor maar €59,- per uur

 

Alle sessies vinden plaats via  
Skype/Facetime/ whats app video call. Soms kan de coaching ook in Rotterdam plaatsvinden. Dit stemmen we van te voren af. 

 

 PRIJS. € 473,-

  

MEEST GEKOZEN OPTIE

DE TRANSFORMATION SOULCOACHINGS 

Heb je al van alles geprobeerd om weer gelukkig en gezond te zijn, maar lijkt niets echt te helpen? Of begint jouw zoektocht net maar ben je jezelf zo kwijtgeraakt dat je de terugweg niet meer kunt vinden? Dan zijn de transformation soulcoachingsessies er voor  jou. We gaan samen kijken naar dat wat jij echt nodig hebt.  We stippelen een heel stappenplan uit dat bij jouw struggles,  doelen en unieke kwaliteiten past. Dit traject is super uniek en individueel en wordt helemaal voor jou met zorg samengesteld. Na het voorgesprek waarin jij jouw verhaal, dromen, doelen en struggles vertelt, ontvang je een uitgestippeld plan als voorstel voor de sessies. We gaan stapsgewijs en met een duidelijk doel te werk zodat het hele traject goed bij je aansluit en je daadwerkelijk
verder helpt.     

 

 

10 minuten gratis  kennismakingscall –
30 minuten voorgesprek –
8 sessies van 75 minuten –
(4 maanden traject)  
sessie 1x per 2 weken tenzij anders – besproken 

Ook in het weekend mogelijk –
Wekelijks mail ondersteuning tijdens – traject  
€50,- korting op JUST AS I AM course –  

  

EXTRA OPTIES  

Speciaal voor jou samengesteld ebook met  stappenplan voor na de coaching €74,-
//
Recap coachingsessie na het traject
voor maar €49,- per uur.

Alle sessies vinden plaats via  
Skype/Facetime/ whats app video call. Soms kan de coaching ook in Rotterdam plaatsvinden. Dit stemmen we van te voren af. 

 

 PRIJS. € 873,- 

 

wat kun je verwachten? 

Alle sessies vinden in principe via Skype of telefonisch plaats. Als ik in Nederland ben is het mogelijk om de sessie(s) in Rotterdam in te plannen, dit stemmen we van te voren samen af. Voorafgaand aan een sessie bespreken we in een voorgesprek waar je aan wilt werken. We stellen samen (sub) doelen op zodat de sessie helemaal aansluit bij jouw behoeften. Zo gaan we heel doelgericht de soulcoaching in. In de sessie(s) zelf krijg je de inzichten die je nodig hebt om jouw doelen te behalen, we onderzoeken welke patronen je moet doorbreken en je krijgt een boost met wilskracht en positiviteit zodat je na de sessie(s) vol enthousiasme, tips en tools
zelf verder kunt gaan met jouw sensitieve ontwikkeling. 

Twijfel je over welk pakket het beste bij jou past?
Ik kijk graag met je mee! Mail me of bespreek je twijfel gelijk in een gratis en helemaal vrijblijvend kennismakingsgesprek!  

Plan gratis jouw kennismakingscall met Lorenza. 

Plan een gratis kennismakingsgesprek in! In dit gesprek kijken we kort samen naar dat wat jij nodig hebt in jouw proces. We bekijken de opties die JAIA jou kan bieden, misschien past een specifieke course goed bij jou of wellicht is soulcoaching echt iets voor jou. Plan vandaag nog je gratis sessie in! Ik kijk er heel erg naar uit om je te ontmoeten!

soulcoaching reviews 

Ben je klaar voor jouw soulcoaching?  
Meldt je dan nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek. 

DURF TE ZEGGEN: JUST AS I AM

Lorenza is echt een topper! Ik heb bij haar een soulcoaching traject gedaan en het heeft me zoveel gebracht. Ik heb de afgelopen jaren al van alles geprobeerd maar niets hielp mij om lekkerder in mijn vel te komen. Omdat eigenlijk niemand mij en mijn gevoeligheid echt begreep, weet ik nu. Lorenza begreep mij zonder dat ik veel woorden nodig had. Het heeft zoveel bij mij in werking gezet en echt een omslag punt voor mij gemaakt. 


FEMKE

DURF TE ZEGGEN: JUST AS I AM

Ik vond het spannend om de soulcoaching te doen. Aan de telefoon voelde ik me nog een beetje onwennig. Maar meteen na het eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ik een hele goede stap heb gezet. Lorenza stelde me gelijk gerust en ik voelde dat ik een klik met haar had. Meer duidelijkheid krijgen over mezelf was mijn doel, en dat is zeker gelukt tijdens de sessie. Voor mij was deze sessie zo bijzonder. Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Lorenza is een hele ervaren coach. Ze stelde me op mijn gemak maar belangrijker nog: ze gaf me mijn positiviteit en doorzettingsvermogen terug! Ik wil nog veel van JAIA gaan volgen en raad het iedereen aan!


BRITT

Heb je een vraag over de soulcoaching?  

Neem dan even contact met me op.