fleur brunninkhuis | JAIA

Fleur Brunninkhuis

Fleur Brunninkhuis is psycholoog en Stress, Burn-out expert en in haar vrije tijd geeft ze yin yoga lessen. Ze heeft een grote passie voor alles wat met mindfulness en bewustwording te maken heeft. Fleur heeft als missie om jou te helpen om weer te stralen vanuit je innerlijke kracht.

Wat betekent het voor jou om echt helemaal jezelf te zijn, zoals wie jij diep van binnen bent?

Het betekent dat ik leef vanuit mijn intuïtie, vanuit een diep gevoel van vertrouwen en liefde. Dat ik de dingen doe waar ik gelukkig van word, ook al zijn die anders dan de verwachtingen van de mensen om me heen (of van mijn hoofd – die het liever veilig en vertrouwd houdt). Dat ik mijn eigen grootste fan ben: dat ik mezelf onvoorwaardelijk accepteer en lief voor mezelf ben, ook op momenten dat ik me juist verdrietig of kwetsbaar voel.

WAAR ZET JIJ JE SENSITIEVE
SUPER POWER VOOR IN?

Ik inspireer andere vrouwen om stressvrij, liefdevol en gelukkig te leven. Om goed voor zichzelf te zorgen en zichzelf altijd op de 1ste plek te zetten. Om te ontdekken wat hun waarheid is, bewust te zijn van wat voor hen werkt en te leven vanuit hun intuïtie en innerlijke kracht. Dat doe ik o.a. via Instagram, door mijn gratis blogs, meditaties en online masterclasses, 1:1 coaching, online cursussen en het geven van workshops over stress, burn-out, mindfulness en vitaliteit aan bedrijven.

WELKE SENSITIEVE EIGenschap zou je nooit meer in willen ruilen?

Mijn onderbuikgevoel! Heel eerlijk: soms vind ik het héél irritant dat ik zo sensitief ben, zeker als mijn hoofd duidelijk iets anders wil dan dat mijn gevoel aangeeft (en de plannen die ik heb heel spannend vindt). Maar als ik 1 ding heb geleerd is dat ik 100% op mijn intuïtie mag vertrouwen – dat het altijd gelijk heeft en weet wat het beste voor mij is.

Heb je nog een tip voor andere sensitive femme’s?

Ja! Hou van jezelf zoals je bent. Je sensitiviteit is je kracht. Doordat je zo’n mooi gevoelsmens bent kan je keuzes maken die je leven pas écht verrijken en kleur geven op een manier die bij JOU past – diep van binnen weet jij namelijk allang wat goed voor je is.

MEER LEZEN VAN Fleur?

 Je kunt een kijkje nemen op haar website en Instagram!