Hi, ik ben Lorenza en welkom op mijn platform! JAIA staat voor: Just As I Am, want ik help sensitieve vrouwen zoals jij hun true nature te vinden en te leven volgens wie ze echt zijn.

Elke week tips in de podcast ↓

About

Programma

Coaching

Shop

Podcast

Self-care tools

De Essentials

Blog

Contact

EMBRACE
YOUR TROUBLE

VIDEO COURSE

Herken jij DEZE VRAGEN?

• Waarom maak ik een moeilijke periode door? 

• Hoe kan ik mezelf beter begrijpen?

• Hoe ga ik met heftige emoties om?

• Hoe ga ik met mijn gevoeligheid om en wat is het verband met dat wat ik nu meemaak?

• Hoe kom ik hieruit (uit de moeilijke periode waar je in zit)?

• Wat kan mij nog helpen, ik heb al van alles geprobeerd?

EN WIL JE…. 

• Antwoord op al bovenstaande vragen?

• Support, praktische tips en vernieuwende tools die jou verder gaan helpen?

• ‘S ochtends opstaan en zin kunnen hebben in een nieuwe dag i.p.v. weer een dag ‘overleven’? 

JA?

Dan is de EMBRACE YOUR TROUBLE
video course er voor jou! 

 

OVER DE  
EMBRACE YOUR TROUBLE
VIDEO COURSE

Als je hooggevoelig bent en nu een moeilijke periode doormaakt dan kan het zijn dat je verwijderd bent geraakt van jezelf. Omdat je niet wist hoe je met je gevoeligheid om kon gaan, omdat je je anders hebt gevoeld of omdat je jezelf (onbewust) te sterk aan hebt gepast. 

In deze video course help ik jou om uit de moeilijke periode waar je in zit te komen zodat je kunt stoppen met overleven en helemaal jezelf kunt zijn. 

Ik ben zelf hersteld van anorexia, een depressie,
burn-out, angst en vele fysieke klachten. 

Wil jij net als mij deze moeilijke periode(s) definitief achter je gaan laten? Ik wil je er heel graag bij helpen want ik weet hoe moeilijk het is, hoe rot het is om te ‘overleven’ en vooral; hoe bepalend je hooggevoeligheid hierin kan zijn. 

Meldt je nu aan voor de video course. 

WAT SENSITIVE FEMME’S ZEGGEN
OVER DE EMBRACE YOUR TROUBLE VIDEO COURSE

“Ik ben Lorenza hier zo zo zo dankbaar voor. De course heeft me enorm geholpen. Ik ben al jaren in behandeling en ik miste deze inzichten nog steeds. Ik ben hier weer een stap verder mee gekomen. Dankjewel!”

– MEREL

“Lorenza heeft zelf enorm veel meegemaakt waardoor ze je heel veel herkenning kan geven en echt weet waar ze het over heeft. Dat vond ik heel prettig omdat ik zo echt tips en info makkelijker van haar aan kon nemen. Heel waardevol”.

– BIANCA

“Eindelijk herkenning. Eindelijk zoveel praktische tips. Eindelijk snap ik ook waarom ik niet verder kwam. Ik moet met mijn sensitiviteit aan de slag. 100% waardevol”.

– SWENDELINE

“Ik dacht al dat mijn sensitiviteit een grote rol zou spelen in mijn burn-out, maar nu weet ik het zeker en begrijp ik ook echt waarom. Ik weet nu welke stappen ik kan nemen om echt te herstellen. Ik wil deze course aan iedereen aanraden die een moeilijke periode doormaakt. Echt, het gaat je helpen”.

– VEERLE

“Soms heb je naast je behandeling even iets anders nodig. Een andere kijk. Iemand die je echt begrijpt. Praktische tools, waardevolle inzichten. Iets waar je echt iets mee kan i.p.v. alleen maar praten over je probleem. Deze course heeft mij zoveel geholpen, ik zou het iedereen aanraden. Dankjewel Lorenza, dat jij nu jouw moeilijke periode en enorm waardevolle kennis inzet voor anderen. 

– NATASJA

EMBRACE YOUR TROUBLE
VIDEO COURSE

Wat je krijgt:
Direct toegang tot de course

  • Ruim 1,5 uur aan video content
  • Praktische tips en oefeningen
  • Begeleide intune oefeningen die jou veel duidelijkheid gaan geven
  • Toegang: levenslang

 

Na het kopen van je kaartje krijg je gelijk toegang tot de video course!  

NU VOOR MAAR:

 

€59,-

I AM HAPPY TO HELP!

Heb je vragen over de course? Neem dan even contact op! 

HET JAIA PLATFORM ☾

Contact: love@jaia.life